Informatie


Bestellen en betalen

Mocht CO-PRODUCTIES.COM niet in staat zijn om je bestelling op korte termijn uit te voeren dan wordt je hiervan op de hoogte gebracht via een e-mail.


Op maat gemaakt

Wil je iets speciaal op maat laten maken of een bestaand product op de site laten aanpassen? Stuur dan een mailtje met daarin je wensen. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een voorstel. Als je hiermee akkoord gaat ontvang je een offerte met daarin een overzicht van de bestelde producten en de prijs.

Producten die speciaal op maat gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld dekentjes of opbergmanden hebben wel een langere levertijd. Deze is onder andere afhankelijk van de grootte van je bestelling. In de offerte wordt ook vermeld hoe lang de levertijd zal zijn. Producten op maat kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Naamslingers

Voor het bestellen van naamslingers heeft CO-PRODUCTIES.COM een aparte website in het leven geroepen. De naamslingerfabriek is een web-applicatie waar je zelf een naamslinger kunt ontwerpen of een bestaand voorbeeld kunt aanpassen aan je wensen. De levertijd van een naamslinger is 3 werkdagen na ontvangst van je betaling.


Niet tevreden?

Ondanks dat de producten van CO-PRODUCTIES.COM met zorg worden gemaakt en zo goed mogelijk op de site worden afgebeeld, kan het zijn dat je niet tevreden bent.
Voor de meeste producten die je via internet koopt, geldt de wet koop op afstand. Dit betekent onder andere dat je na ontvangst van de bestelling 14 werkdagen bedenktijd hebt. Binnen deze bedenktijd kun je het terugsturen en krijg je je geld terug. Wel betaal je zelf de kosten van het terugsturen.
Deze bedenktijd geldt niet als je een product in opdracht laat maken of als een product speciaal voor jou is ingekocht of aangepast.

CO-PRODUCTIES.COM stelt de volgende voorwaarden aan het terugsturen:


Privacy

CO-PRODUCTIES.COM zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor de afhandeling van je bestelling en niet ter beschikking stellen aan derden.


Contact

CO-PRODUCTIES.COM
John Raedeckerhof 90
1628ZC Hoorn
email: info@co-producties.com
tel: 0633564085
kvk: 65429117
btw: 173709552B01